Порнозвездата, смятан за едно от най-големите имена във филмовата индустрия за

...
Порнозвездата, смятан за едно от най-големите имена във филмовата индустрия за
Коментари Харесай

Рон Джеръми - звезда във филми за възрастни с 34 обвинения в сексуално насилие

Порнозвездата, смятан за едно от най-големите имена във филмовата промишленост за възрастни, Рон Джеръми, е упрекнат в повече от 30 акта на полово принуждение, включващи 21 дами, негови жертви през последните две десетилетия. Информация за това дава CNN, базирайки се на съобщение от окръжната прокуратура на окръг Лос Анджелис, Съединени американски щати.

Според прокуратурата Джеръми, чието фамилно име е Хаят, е упрекнат в осъществяване на полово принуждение над жените в продължение на 23 години - сред 1996 и 2019 година Много хора от порно промишлеността обаче са декларирали, че сходни изказвания са се появявали и преди, само че са били отхвърляни заради неговата популярност.

Жертвите са на възраст от 15 до 51 години.

Рон Джеръми, който е участвал в хиляди 18+ филми, датиращи от началото на 70-те години, не се признава за отговорен по всичките обвинявания, като описът им може да ви се стори безконечен:

12 обвинявания в изнасилване, 7 за принудително орално съвкупление, 7 за блудничество, 4 за полово навлизане с чужд предмет, 2 за полово навлизане на човек в безсъзнание или задремал и 1 за непристойни действия против момиче на 15 години. Има обвинявания и в содомия посредством потребление на мощ и нахлуване с желание да извърши обезчестяване.

Ако бъде приет за отговорен по всички обвинявания, Джеръми може да бъде наказан на до 250 години затвор .

" Неговата позиция е същата като при подаване на наказателната тъжба ", съобщи юристът му Стюарт Голдфарб пред CNN.  " Той е почтен по всички обвинявания. "

Делото на Джеръми беше показано на огромно жури, с цел да се избегне общественото авансово чуване, където очевидците ще би трябвало да дадат показания в намерено правосъдно съвещание, сходно на случая с Харви Уайнстийн, " вдъхновителят "  на движението . Това се случи тази седмица, почти година откакто Рон Джеръми бе упрекнат допълнително от 30 акта на полово принуждение.

" Твърде постоянно оживелите от полово принуждение страдат в изолираност. "

" Трябва да подсигуряваме, че оживелите имат всички вероятни варианти, с цел да оказват помощ на възобновяване си, в това число да бъдат осведомени за лечебни услуги и да получат поддръжка при докладването на такива закононарушения. " Това се казва в изказване по случая на окръжният прокурор на Лос Анджелис Джордж Гаскон.

В момента 68-годишният Рон Джеръми се намира в пандиза Twin Towers в Лос Анджелис, който е поправително заведение с по-лек режим. Платил е гаранция в размер на 6,6 милиона $. Очаква се да се върне в съда на 12 октомври за предварителното чуване. 



Той се смята за една от иконите на развлекателната промишленост за възрастни. 

Животът и личността му беше обект на документалния филм от 2001 година " Порно звезда: Легендата за Рон Джеръми ". Актьорът влезе даже в Книгата за върховете на Гинес за " най-вече изяви във филми за възрастни ", откакто се е снимал допълнително от 2200 кино лентата.

 
Лейди Гага: Продуцент ме изнасили и ме заряза бременна
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР